WordPress site optimalisaties

Een website is nooit af.

Er is altijd ruimte voor verbetering, verandering of vernieuwing op je site. Enkele voorbeelden:

  • Levert je site je niet genoeg klanten op?
  • Is je website toe aan een verfrissend uiterlijk?
  • Is je website traag en lopen je bezoekers weg?
  • Ben je niet zeker of je website wel veilig is?
  • Kost elke wijziging aan je huidige site je handenvol geld?

Jouw site op z’n snelst

Je website moet snel zijn, maar dan écht snel. Wist je dat de helft van je bezoekers je site verlaten als het inladen van een pagina langer duurt dan 2 seconden? Het is trouwens niet alleen voor je bezoekers een probleem, maar het is ook een grote factor voor je positie in Google en andere zoekmachines. Het gezegde ‘Less is more’ geldt dus zeker ook voor je website.

Een voorbeeld hoe snel het moet:

Screenshot met een gtmetrix score van Sitefly.be - 100% en largest contentful paint 631 milliseconden.
Wanneer snel écht snel moet zijn. Volledig inladen in 600 milliseconden!

Veiligheid als prioriteit

Weet je niet hoe veilig je website is? Heb je al de laatste software draaien, zowel op de website als op de serveromgeving? Heeft je site al een SSL-certificaat? Op welke PHP versie draait je website? Wie doet het WordPress Onderhoud?

Het zijn maar enkele aspecten, maar er zijn er tientallen als het over een veilige WordPress website gaat. Laat een veiligheidsanalyse uitvoeren. Dan pas weet je hoe veilig je site echt is.

Technische analyse

Heeft je WordPress website tientallen plugins, maar heb je geen idee wat die doen? Staan er heel oude versies van bepaalde plugins of thema’s op je site? Ziet je website er niet meer uit zoals het moet? Kan je niet meer inloggen? Heb je nog geen SSL-certificaat op je site? Verwijst HTTP verkeer nog niet door naar HTTPS?

Er zijn gigantisch veel technische aspecten aan je site en je wilt natuurlijk dat je website succes heeft.

Laat me een technische analyse uitvoeren en laat je website optimaliseren. Zo vinden we gemiste kansen en laten we je site beter presteren!