E-commerce: online groeien

Laat je webshop het harde werk doen.

Online shoppen gaat nooit meer weg! Wil jij ook jouw dienst, product, tickets voor je event, toegang tot je betaalde content, of iets helemaal anders online aanbieden? Het kan allemaal.

Openingsuren zijn verleden tijd, je online omgeving is 24/7 geopend. Je hebt een veel groter bereik en de kansen zijn dus legio. Geniet van alle voordelen om ook online te verkopen.

Maak kennis met WooCommerce

De websites die Sitefly bouwt draaien op WordPress. Als e-commerce oplossing kies ik dus ook steeds voor WooCommerce. Deze sluit naadloos aan op je WordPress website, biedt eindeloze mogelijkheden en is makkelijk op maat af te stemmen. Je bent binnen een uurtje een volleerde shop manager!

Het WooCommerce productscherm. Makkelijk producten toevoegen en bewerken.

Gebruiksvriendelijk

Net zoals ik je makkelijk wegwijs maak in hoe je je WordPress site kan beheren, ben ik er rotsvast van overtuigd dat je ook snel WooCommerce onder de knie hebt.

Behoud het overzicht

Met WooCommerce heb je direct een volwaardig e-commerce platform in handen. Je hebt dus ook voorraadbeheer, statistieken, persoonlijke e-mails bij bestellingen, klantbeheer, bulk bewerken van producten, en zo veel meer.

WooCommerce toont je alle belangrijke statistieken in een handomdraai.

Alles in eigen handen

Het grootste voordeel bij WordPress & WooCommerce is onafhankelijkheid. Zowel qua open software, maar ook qua integraties en betaalproviders. Je hebt ook geen vaste kosten voor dit platform zoals bij andere e-commerce platformen. Je ervaart dus totale vrijheid om een webshop in eigen beheer te houden.

Dit in combinatie met Mollie als betaalprovider, maakt je volledig klaar om online te verkopen. Kies je voor Mollie, dan betaal je enkel een vast bedrag op Bancontact en iDeal transacties, geen maandelijkse hoge bedragen en ook geen hoge percentages op je omzet die je moet afstaan!