Een greep uit het portfolio

Bekijk eerdere projecten

Ik heb in de afgelopen jaren tientallen websites en online shops mogen realiseren. Hieronder een greep uit deze websites …

Vakantiewoning Ontspan

In centrum Ieper ligt een volledig gerenoveerde vakantiewoning die mensen tot rust brengt. Luxe en comfort is er troef! Ideaal dus om Ieper en omstreken te ontdekken!

WPinfo

Ik ben een fervente WordPress voorstander en deel ook graag mijn kennis over het CMS. Op WPinfo schrijf ik tips, tutorials & nieuwsberichten over WordPress.

Vakantiewoning Hof De Abeeleboom

Fantastische vakantiewoning op een locatie te midden in de West-Vlaamse velden. Heerlijk vertoeven op de actieve boerderij.

Poodlesoup

Stephanie Dehennin kan je misschien nog kennen van de Nerdland podcast, maar je moet haar vooral leren kennen als artiest! Wat een talent. Ga eens kijken naar haar portfolio.

2ACCOUNT

Gwendoline & Anja van 2ACCOUNT zijn goede accountants met een passie voor hun vak. Ik ontwerpte voor hun een gestructureerde website. To the point, geen bling bling. Ga gerust eens een kijkje nemen.

’t Zilveren Hoofd

’t Zilveren Hoofd in Ieper is een een plek waar kunst in al zijn vormen tot zijn recht komt. Tamar is een echte artieste, die je met open armen ontvangt. Ga eens kijken naar haar portfolio of ga eens langs tijdens de vrije ingang op zaterdag.

De Balans @ Home

2 fysieke shops. Eentje in Poperinge en eentje in Ieper. Nu met een verbeterde webshop. Ga zeker eens kijken naar hun aanbod of ga eens langs, want de shops zijn écht de moeite.

Madame Croqu’o

Zahra is een madame met pit! Een jonge en ambitieuze onderneemster uit hartje Heule. Begin 2021 startte ze Madame Croqu’o op het Lagaeplein in Heule. Intussen is ze neergestreken in RING shopping Kuurne.

Een hippe croque-bar, take-away & foodtruck. Al zeg ik het zelf! Echt een place to be.

Bloemen Hanssens

Een vaste waarde in regio Kortrijk. Nu met een webshop die ze volledig in eigen handen hebben – met opties op maat voor levering/afhaling en opvolging van hun online bestellingen.

SlaagTAT

SlaagTAT is gespecialiseerd in bijles voor de toelatingsproef geneeskunde. Hun vorige site was op WIX gebouwd en liep tegen limitaties aan. De site werd geoptimaliseerd en gebouwd in WordPress.

KG Experiences

Kristof en Mary organiseren mountainbikeroutes op het mooie Gran Canaria. Ze zorgen voor alles, zodat jij zonder zorgen een fantastische ervaring beleeft!

Woodness

Guillermo staat als kok voor een constante drang naar vernieuwing. Hippe invloeden en trends zijn de rode draad doorheen zijn creaties, maar de basis zijn altijd kwaliteitsproducten. Zijn creaties kun je kopen en afhalen op de datum van jouw keuze in de webshop.

MvdW In Business

Mvdw In Business had nood aan een duidelijke, structurele website. Dat hebben ze gekregen ook.

Restaurant La Bonne Heure

Maaike en Eddy van het restaurant La Bonne Heure zochten een nieuwe partner voor hun online verhaal. Omdat hun vorige partner niet meer in het vizier was en de site nogal met haken en ogen aan elkaar hing, is er een compleet nieuwe site gebouwd.

Stichting Bring Light

Matthijs & Mieke heb ik leren kennen op de hackathon die plaatsvond na WordCamp Rotterdam. Op dat evenement hebben we sites gebouwd in 1 nacht tijd. Specifiek voor non-profits. Dat was toen voor Tjeko. Nu hebben Matthijs en Mieke zelf een stichting op poten gezet om jongvolwassenen te steunen in Oeganda. Bekijk en/of steun zeker eens hun activiteiten.

Kate & James

Kate & James is een nieuw en uniek concept aan de kust. Een privé-conciërge die mensen met een verblijf aan de kust ontzorgt.

Wijnhandel 750ml

Wijnhandel 750ml bestaat al een tijdje maar wou ook meer succes online. De webshop die ze voordien hadden voldeed niet en ik had carte blanche gekregen. De site werd in een volledig nieuw jasje gestopt, is veel gemakkelijker in gebruik en ziet er strak uit.

Happy Students

HappyStudents.be verhuurt studentenkamers in Antwerpen en Gent. Er was nog geen website en in eigen beheer wou de klant zijn panden kunnen beheren op de website. Er werd een gebruikersvriendelijk platform opgesteld waar de panden op een simpele manier beheerd kunnen worden.

Papyro

Papyro in hartje Ieper is een speciaalzaak met een uitgebreid gamma producten. Zeker het bezoeken waard.

Screen Devinck

Screen Devinck is een gevestigde waarde als het op bedrijfsreclame aankomt in regio Ieper en ver daarbuiten. Een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring!

Devils Rock

Devils Rock For An Angel is een jaarlijks metalfestival in Zillebeke, Ieper. Alle opbrengsten van het festival gaan naar verschillende goede doelen en ik verzorg met plezier hun website.