Een greep uit het portfolio

Ik heb het genoegen gehad in de afgelopen jaren tientallen websites en shops te mogen realiseren. Hieronder een aantal:

Bloemen Hanssens

Een vaste waarde in regio Kortrijk. Nu met een webshop die ze volledig in eigen handen hebben – met opties op maat voor levering/afhaling en opvolging van hun online bestellingen.

Woodness

Guillermo staat als kok voor een constante drang naar vernieuwing. Hippe invloeden en trends zijn de rode draad doorheen zijn creaties maar de basis zijn altijd kwaliteitsproducten. Zijn creaties kun je kopen en afhalen op de datum van jouw keuze in de webshop.

Restaurant La Bonne Heure

Maaike en Eddy van het restaurant La Bonne heure zochten een nieuwe partner voor hun online verhaal. Omdat hun vorige partner niet meer in het vizier was en de site nogal met haken en ogen aan elkaar hing, is er een compleet nieuwe site gebouwd.

Wijnhandel 750ml

Wijnhandel 750ml bestaat al een tijdje maar wou zich ook meer succes online. De webshop die ze voordien hadden voldeed niet en ik had carte blanche gekregen. De site werd in een volledig nieuw jasje gestopt, is veel gemakkelijker in gebruik en ziet er strak uit.

Papyro

Papyro in hartje Ieper is een speciaalzaak met een uitgebreid gamma producten. Zeker het bezoeken waard.

SlaagTAT

SlaagTAT is gespecialiseerd in bijles voor de toelatingsproef geneeskunde. Hun vorige site was op WIX gebouwd en liep tegen limitaties aan. De site werd geoptimaliseerd en gebouwd in WordPress.

Screenshot van de homepage Madame Croquo in Heule

Madame Croqu’o

Zahra is een madame met pit! Een jonge en ambitieuze onderneemster uit hartje Heule. Begin 2021 startte ze Madame Croqu’o op het Lagaeplein. Een hippe croque-bar, take-away & foodtruck, maar intussen is het ook doorlopend open als koffiebar én zijn er ook heerlijke gluten- en lactosevrije gebakjes. Al zeg ik het zelf! Echt een place-to-be.

Stichting Bring Light

Matthijs & Mieke heb ik leren kennen op de hackathon die plaatsvond na WordCamp Rotterdam. Op dat evenement hebben we sites gebouwd in 1 nacht tijd. Specifiek voor non-profits. Dat was toen voor Tjeko. Nu hebben Matthijs en Mieke zelf een stichting op poten gezet om jongvolwassenen te steunen in Oeganda. Bekijk en/of steun zeker eens hun activiteiten.

Vakantiewoning Ontspan

Vakantiewoning Ontspan in centrum Ieper is een volledig gerenoveerde vakantiewoning die mensen tot rust brengt. Luxe en comfort is er troef! Er is een ook een sauna en whirlpool aanwezig – ideaal dus om enkele dagen Ieper en omstreken te ontdekken!

Screen Devinck

Screen De Vinck is een gevestigde waarde als het op bedrijfsreclame aankomt in regio Ieper en ver daarbuiten. Een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring!

KG Experiences

Kristof en Mary organiseren mountainbikeroutes op het mooie Gran Canaria. Ze zorgen voor alles, zodat jij je zonder zorgen een fantastische ervaring beleeft!

MvdW In Business

Mvdw In Business had nood aan een duidelijke, structurele website. Dat hebben ze gekregen ook.

Kate & James

Kate & James is een nieuw en uniek concept aan de kust. Een privé-conciërge die mensen met een verblijf aan de kust ontzorgt.

Happy Students

HappyStudents.be verhuurt studentenkamers in Antwerpen en Gent. Er was nog geen website en in eigen beheer wou de klant zijn panden kunnen beheren op de website. Er werd een gebruikersvriendelijk platform opgesteld waar de panden op een simpele manier beheerd kunnen worden.

Devils Rock

Devils Rock For An Angel is een jaarlijks metalfestival in Zillebeke, Ieper. Alle opbrengsten van het festival gaat naar verschillende goede doelen en ik verzorg met plezier hun website.