Vliegensvlugge hosting

Een website maken is één iets, het online brengen en het heel het jaar door online houden een ander. Hosting is de technische term voor het beschikbaar maken van je website op een server. Een server kun je het best vergelijken met een zeer krachtige computer die in een datacenter staat.

Troeven

De servers van Sitefly staan in een beveiligd datacenter in Duitsland en worden in eigen beheer onderhouden en geoptimaliseerd voor WordPress websites. Ze beschikken over de nieuwste hardware snufjes!

Ook de software is volledig in eigen beheer en er draait steeds de laatste PHP versie op een LAMP stack. Er is uiteraard ook integratie met Let’s Encrypt om alle websites te kunnen voorzien van een gratis SSL certificaat. De servers staan steeds onder toezicht en worden 24/7 gemonitord.

Domeinnamen

Naast het hosten van je website heb je ook een domeinnaam nodig. Sitefly doet de volledige registratie en maakt ook de koppeling met het hostingpakket. De meest gangbare domein extensies zijn beschikbaar, alsook een groot deel van de nieuwe domeinen, denk maar aan een .tech, .shop, .expert, .vlaanderen, en ga zo maar door. Vraag zeker naar alle mogelijkheden.

Cloud e-mail

Werk met een eigen mailbox zoals [email protected] en straal meer professionaliteit uit. Bij webhosting kan er nog steeds standaard (IMAP) mailboxen aangemaakt worden, maar voor bedrijven is Exchange Online aangeraden.

Die diensten van Microsoft zorgen niet alleen voor wereldwijde synchronisatie van je mails, agenda’s en taken, maar beveiligen je ook beter tegen spam. De voordelen wegen niet op tegen de lage kosten. Bekijk de verschillende cloud e-mail en Office hier.