Vliegensvlugge hosting

Meer dan alleen een stukje hardware.

Een website maken is één iets, het online brengen en heel het jaar door online houden een ander. Webhosting is de technische term voor het beschikbaar maken van je website op een webserver. Zo’n server kan je het best vergelijken met een zeer krachtige computer in een datacenter.

Hosting om u tegen te zeggen

De hosting partner van Sitefly is er niet eentje die ik zomaar heb gekozen. Al jaren ben ik tevreden klant bij Hetzner en heb ik in eigen beheer meerdere cloudservers opgezet. Ik heb hierop enkel eigen sites staan en heb dus volledige controle over de servers.

Ze beschikken steeds over de nieuwste technologie. Er is niet alleen nagedacht over hardware, ook de software wordt voortdurend bijgewerkt. Er wordt steeds gekeken om de PHP versie up-to-date te houden – om steeds te genieten van een snellere website – en dit draait op een NGINX stack. Er is ook integratie met Let’s Encrypt om alle websites te kunnen voorzien van een gratis SSL certificaat.

Het datacenter is goed beveiligd en wordt 24/7 bewaakt. Het voldoet aan alle normen (ISO 27001-gecertificeerd). Ook niet onbelangrijk: het datacenter draait volledig op groene stroom.

De sites worden 24/7 gemonitord en ik ben direct op de hoogte bij problemen. Ik heb dus alles in huis om je een 99,99% uptime te bieden en altijd een vliegensvlugge website te garanderen.

Domeinnamen

Naast het hosten van je website heb je ook een domeinnaam nodig. Sitefly doet de volledige technische registratie en beheert de DNS. De meest gebruikte domeinextensies zijn via mij beschikbaar, alsook een groot deel van de nieuwe domeinen. Denk maar aan .tech, .shop, .expert, .vlaanderen, etc.

Cloud e-mail & Office

Ik raad je aan om op een eigen cloud e-mailbox zoals [email protected] over te stappen. Zo straal je automatisch meer professionaliteit uit!

Met cloud e-mail heb je niet alleen wereldwijde synchronisatie van je e-mails, agenda’s en taken, maar ben je ook beter beschermd tegen spammails en malware. Lees hier zeker meer over cloud e-mail en Office.