Vliegensvlugge hosting

Een website maken is één iets, het online brengen en het heel het jaar door online houden een ander. Hosting is de technische term voor het beschikbaar maken van je website op een server. Een server kun je het best vergelijken met een zeer krachtige computer die in een datacenter staat.

Troeven

De servers van Sitefly staan in een beveiligd datacenter in Duitsland en worden in eigen beheer onderhouden en geoptimaliseerd voor WordPress websites. Ze beschikken altijd over de nieuwste hardware.

Ook de software is volledig in eigen beheer en er draait steeds de laatste PHP versie op een LAMP stack. Er is uiteraard ook integratie met Let’s Encrypt om alle websites te kunnen voorzien van een gratis SSL certificaat. De servers staan steeds onder toezicht en worden 24/7 gemonitord. Alles in huis om een 99,99% uptime te bieden en altijd een vliegensvlugge website te hebben:

Domeinnamen

Naast het hosten van je website heb je ook een domeinnaam nodig. Sitefly doet de volledige registratie en maakt ook de koppeling met het hostingpakket. De meest gangbare domein extensies zijn beschikbaar, alsook een groot deel van de nieuwe domeinen, denk maar aan een .tech, .shop, .expert, .vlaanderen, en ga zo maar door.

Cloud e-mail

Werk met een eigen mailbox zoals [email protected] en straal meer professionaliteit uit!

Cloud email van Microsoft zorgt niet alleen voor wereldwijde synchronisatie van je mails, agenda’s en taken, maar beveiligen je ook beter tegen spam. Lees meer info over cloud e-mail en Office hier.