Over Sitefly

JerrixIT zag in 2015 het levenslicht als de eenmanszaak van Jeroen. Na een vijf jaar groeien evolueerde dat in een vennootschap die Sitefly heet.

Die naam koos ik niet zomaar. Sitefly zegt namelijk direct wat ik me op focus: het ontwerpen en ontwikkelen van vliegensvlugge WordPress websites, razendsnelle webhostingWordPress Onderhoud, cloud diensten en website optimalisaties.

Waarom kiezen voor Sitefly?

Niet zomaar een website

Ik ontwikkel moderne en razendsnelle websites die zorgen voor jouw online succes. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe websites, beheer ik ook de hosting van je site op eigen servers, sta ik in voor je domeinnamen, cloud e-mail en office pakketten. Via WordPress Onderhoud houd ik je site ook veilig.

Passie voor het web

Je komt niet terecht bij een groot agency waar je de ene marketeer na de andere aan de lijn krijgt, maar met een ondernemer met een passie voor het web. Je krijgt dus geen vage beloftes of verrassingen maar eerlijke en snelle ondersteuning.

Langdurige samenwerking

Ik werk graag langdurig met je samen. Ik ben een rechtstreeks aanspreekpunt en sta garant voor snelle en eerlijke communicatie. Samen bouwen we aan jouw succes op het internet.

Blijvende ondersteuning

Je kan steeds bij mij terecht, ook na het lanceren van je website. Nieuwe functionaliteit of aanpassingen aan je website zijn steeds mogelijk.

Wat zeggen klanten?

“Als Heulenaar is het fantastisch om samen te werken met een nieuwe Heulenaar. Wat ben ik blij dat ik Jeroen heb leren kennen. Ik had problemen met mijn website aangezien ik vasthing aan een grote dienst. Ik moest lang wachten om aanpassingen te doen, had moeilijk contact met hen, wat nu helemaal anders is door samen te werken met Sitefly. Mijn nieuwe site is snel opgeleverd en is echt prachtig. Heb heel vlug antwoord en hij leert hoe je zelf ook aanpassingen kan doorvoeren. Beter kan toch niet? Sitefly is een echte aanrader! Dankjewel Jeroen voor het snelle en professionele werk!”

ZAHRA D’HAENE, MADAME CROQU’O

“Op zoek naar een nieuwe webmaster, zogezegd zo gedaan ben ik via via bij Jeroen terecht gekomen. Tijdens het intake gesprek was de klik er meteen. Iemand die luistert, meedenkt en oplossingen zoekt in het belang van het bedrijf. Jeroen heeft onze beide websites een nodige upgrade gegeven. Ik zou Jeroen dan ook ten zeerste aanbevelen, een echte krak in zijn vak!”

VANESSA VAN GHELDER – ARTISTIC DIRECTOR – VANNUCHI EVENTS & COCKTAIL FLAVOURS

“Met mijn website muundo.design had ik enkele slechte ervaringen met website ontwikkelaars. Ik had een knappe website in een vrij specifieke programmeertaal waardoor ik volledig van het bureau afhankelijk was voor de kleinste aanpassing, zeer stevig geprijsd. Tot ze er een dik jaar later mee ophielden en me in de kou lieten staan… Na nog meer miserie besliste ik uiteindelijk om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een nieuwe website, maar als interieurarchitect was dit niet mijn specialiteit… Ik bouw andere dingen. Gelukkig kwam ik toen in contact met Jeroen van Sitefly. Mijn vertrouwen in websitebouwers was snel hersteld want het klikte onmiddellijk met Jeroen.

Hij stond me bij waar het nodig was, gaf me tips wanneer ik ze vroeg en programmeerde zelf wat ik niet kon. Deze samenwerking was ronduit fantastisch te noemen. Sitefly is eerlijk, betrouwbaar, stipt, super flexibel en bovenal transparant met een zeer goede communicatie. Ik wist exact wat ik aan Jeroen had en wat de te verwachten kosten waren. Afspraken werden aangehouden en alles werd duidelijk overlegd.

Had ik Jeroen eerder leren kennen, dan had ik zonder twijfel vanaf het begin mijn eerste website helemaal door hem laten bouwen!”

KRISTOF GREGOIRE, MUUNDO.DESIGN & MTBGUIDE.EU

“Tijdens de zoektocht om een website + webshop te maken, kwam ik uit bij Jeroen & gelukkig maar! Het resultaat mag er zijn, website werkt ook heel gemakkelijk en vlot! Echt een aanrader!”

GUILLERMO PLUYM – WOODNESS.BE

“Als wijnhandelaar, zijn we uiterst tevreden over de service van Sitefly. Zo realiseerde Jeroen voor ons een goed werkende webshop, integratie van een mailinglijst enz…

Echte krak in WordPress. Met veel passie en enthousiasme luistert hij naar de ideeën van de klant. Kortom, de juiste persoon voor uw webshop en IT zaken. Vlot bereikbaar voor al uw vragen en uitbreidingen.

Bedankt Jeroen voor de correcte ondersteuning op vlak van onze IT.”

KRISTOF HOJNIAK, ZAAKVOERDER 750ML.BE

“Na problemen met mijn vorige website host ben ik gaan zoeken op het internet naar oplossingen. Via een forum kreeg ik goede uitleg van Jeroen.

Toen uiteindelijk bleek dat mijn vorige host niet met oplossingen kwam en Jeroen mij in hele heldere en simpele bewoordingen kon uitleggen wat er allemaal gedaan moest worden was het besluit snel genomen. Sitefly zou mijn nieuwe provider worden.

Jeroen heeft in simpele taal uitgelegd wat er niet goed ging en wat moest gebeuren (en wat er kon gebeuren). Tevens heeft hij meegedacht om een aantal dingen op mijn website te vereenvoudigen. Alles ging in goed overleg, vlot en zonder problemen.

Sitefly biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding, is bereikbaar bij problemen/vragen en ik ben blij dat mijn website nu volledig bij hem is ondergebracht.

Het geeft me vertrouwen dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over de bereikbaarheid van mijn bedrijf via het web.

Dank je wel Jeroen, ga zo door!”

TECLA WILLIAMS, B&B WALDHAUS ROSE

“Jeroen verenigt alles waarvan een klant kan dromen en wat, spijtig genoeg, in al te veel gevallen dromen blijven maar bij hem realiteit is: kennis van zaken, snelheid, accuraatheid, meedenken, flexibiliteit, oplossingsgericht.”

MARC ERNST, DIRECTOR HRMINFO

“Kwam online in contact met Jeroen. Had wat technische problemen met onze website en mijn toenmalige website provider kon mij niet helpen. Jeroen was een verademing. Hij reageerde snel en accuraat en gaf blijk van heel veel WordPress kennis. Toen was de stap snel gemaakt en zijn wij, zodra het mogelijk was, overgestapt naar Jeroen. Hij host nu onze website en daarover zijn wij heel tevreden. Prijs/kwaliteit is super. Heb geen problemen met de website, maar als ik vragen heb dan reageert Jeroen nog steeds heel vlot en vriendelijk. Kan Sitefly van harte aanbevelen!”

ELLEN RAVELLI, STICHTING MANDELIGHEID PLANTIJ

Heb ik je overtuigd?

Neem gerust vrijblijvend eens contact op om jouw project te bespreken!