Vliegensvlugge websites

Tijd voor jouw plekje op het web.

Je website is het eerste punt waar (toekomstige) klanten kennis maken met jouw business, project of evenement. Het is je digitale visitekaartje. Het moet er dus niet alleen goed uitzien, maar ook de juiste informatie bevatten die ook nog eens snel te vinden is. Maak van je meest belangrijke informatie dus geen zoektocht!

Daarnaast moet die website ook technisch goed in elkaar zitten, snel inladen en geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Er zijn genoeg technische puntjes bij het maken van een doeltreffende website.

Sitefly bekijkt het volledige plaatje, van A tot Z. Beloofd.

Hoe ga ik te werk?

Elke website is uniek, maar toch is het verloop van ieder project gelijkaardig. Hieronder vertel ik je meer over de verschillende fases bij het maken van een website.

1

Kennismaking

Je neemt contact met me op. We overlopen samen je wensen en uitdagingen en daarna plannen we het eerste gesprek in.

Na het eerste gesprek waarin het project wordt besproken, is het aan mij om te brainstormen en een bijhorende offerte op te stellen.

Een duidelijke offerte

Je krijgt van mij een duidelijke offerte waar een raming wordt opgesteld. Geen gedoe, geen valse beloftes. Een eerlijke analyse richting online succes.

2

3

Start van ontwerp & ontwikkeling

Het project start met een eerste ontwerp en het eerste gedeelte van de ontwikkeling. Hierbij wordt rekening gehouden met de planning van Sitefly en de wensen die werden besproken in de offerte.

Feedbackrondes en optimalisatie

Het eerste ontwerp wordt getoond en samen met jou gaan we erdoor. We overlopen je feedback om uiteindelijk te voldoen aan jouw wensen. Dit zonder je doelgroep te vergeten. Eens dat alle puntjes op de i staan is het tijd voor de volgende stap!

4

5

Je website gaat live!

Het moment waarop we beide hebben uitgekeken. Tijd dat de website gelanceerd wordt! Alle technische aspecten worden klaargezet zodat je website direct door de zoekmachines wordt gezien en snel geïndexeerd wordt.

Opvolging & optimalisatie

Een website staat nooit stil en wordt opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Je website wordt technisch onderhouden en wordt steeds voorzien van de nieuwste technische snufjes. Ik blijf de website monitoren en jij kan je focussen op je core business.

6

Interesse?

Ben je overtuigd of heb je vragen? Stuur me dan zeker een e-mail en dan bespreken we jouw project.