Vliegensvlugge websites & webshops

Tijd voor jouw plekje op het web.

Je website is het eerste punt waar (toekomstige) klanten kennis maken met jouw business, project of evenement. Het is je digitale visitekaartje. Het moet er dus niet alleen goed uitzien, maar ook de juiste informatie bevatten die snel te vinden is. Maak van je meest belangrijke informatie dus geen zoektocht.

Daarnaast moet die website ook technisch goed in elkaar zitten, snel inladen en geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Er zijn dus veel technische punten bij het maken van een doeltreffende website. Sitefly bekijkt het volledige plaatje, van A tot Z, beloofd:

Hoe ga ik te werk?

1. Kennismaking

Je neemt met me contact op. We overlopen samen je wensen en uitdagingen en daarna plannen we het eerste gesprek in.

Na het eerste gesprek waarin het project werd besproken, is het aan mij om te brainstormen en een bijhorende offerte op te stellen.

2. Een duidelijke offerte

Je krijgt van mij een duidelijke offerte waar een raming wordt opgesteld. Geen gedoe, geen valse beloftes. Een nuchtere analyse richting online succes.

3. Ontwerp & ontwikkeling

Het project start met een eerste ontwerp en het eerste gedeelte van de ontwikkeling. Hierbij wordt rekening gehouden met de planning van Sitefly en de wensen die werden besproken in de offerte.

4. Feedback en optimalisatie

Het eerste ontwerp wordt getoond en samen met jou gaan we erdoor, we overlopen je feedback om uiteindelijk te voldoen aan jouw wensen, maar belangrijker is ook die van je doelgroep. Eens dat alle puntjes op de i staan is het tijd voor de volgende stap!

5. Website gaat live!

Tijd dat de website gelanceerd wordt! Haal de champagne maar boven. Al het nodige wordt uitgevoerd om je website online te plaatsen en te optimaliseren voor zoekmachines.

6. Opvolging & optimalisatie

Een website staat nooit stil, maar wordt opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Je website wordt technisch onderhouden en wordt steeds voorzien van de nieuwste technische snufjes. Jij slaapt op beide oren en kan je focussen op je core business.

Overtuigd?

Ben je overtuigd of heb je vragen? Stuur me dan zeker een e-mail en dan bespreken we jouw project.