WordPress audits & optimalisaties

Een website is nooit klaar. Er is altijd ruimte voor verbetering, verandering of vernieuwing.

  • Levert jouw site jou niet genoeg klanten op?
  • Is je website toe aan een verfrissend uiterlijk?
  • Is je website traag en lopen je bezoekers daarom direct weg?
  • Ben je niet zeker of je website wel veilig (genoeg) is?
  • Kan je zelf niets aanpassen aan je site en kost elke wijziging je handenvol geld?

Je bent aan het juiste adres!

Jouw site op z’n snelst

Een website moet snel zijn, maar dan écht snel. Meer dan de helft van de bezoekers haken af als het inladen van een pagina langer duurt dan 2 seconden! Het is niet alleen voor je bezoekers een probleem, maar het is ook een grote factor voor je positie in de zoekmachines. Het gezegde ‘Less is more’ geldt dus zeker ook voor je website.

Met deze snelheidsanalyse ontdek je de pijnpunten die de laadtijd van je website verhogen. Daarnaast geef ik je ook een indicatie over de kosten om die aan te pakken.

Een veilige site is een must

Weet je niet hoe veilig je website is? Heb je al de laatste software draaien, zowel op de website als op de serveromgeving? Is er al een SSL certificaat? Op welke PHP versie draait je website? Wie doet het WordPress Onderhoud?

Het zijn maar enkele aspecten, maar er zijn er tientallen als het over een veilige WordPress website gaat. Laat een veiligheidsanalyse uitvoeren, dan weet je hoe veilig je site echt is.

Technische analyse

Heeft je WordPress website tientallen plugins maar geen idee waarvoor? Staan er op je website heel oude versies van bepaalde plugins of thema’s? Werkt je website niet meer als voorheen? Kun je niet meer inloggen? Nog geen SSL certificaat op je site? Verwijst HTTP verkeer nog niet door naar HTTPS? Er zijn zoveel technische aspecten aan je site en je wilt natuurlijk dat je website presteert.

Laat me eens een technische analyse uitvoeren en laat je website optimaliseren. Neem snel contact op.